torsdag den 27. august 2015

Research opgave - Nintendo 3DS

Nintendo 3DS


Skærmen.

Skærmen i en 3ds er lavet af noget man kalder en Parrallax 3-D Barrier.






















Denne Barrier gør det muligt at dirigere lyset det rammer skærmen på en anderledes måde en de traditionelle 3D skærme. Det andet lag er lavet af LCD, som vi alle kender fra fladskærme, monitorer etc.
I dette lag er det muligt at lave forskellige barriere der kanaliserer lyset. Når 3D på din DS er slået fra, kan krystallerne kanalisere lyset frit, så vores øjne kan se det samme billedet. Når 3D er tændt vil din DS regulere placeringen og bredden af krystallerne i Parrallax Barrieren så den sender et forskelligt set af billeder til ethvert øje.

Augmenteret Realitet (AR)

Augmenteret Realitet, også kaldet AR er en teknologi som kombinerer data fra den fysiske verden med noget virtuelt data, for eksempel Grafik og lyd. Dette gør det muligt at se en virtuel verden i din egen virkelighed.

Hvad mener du om denne måde at interagere med et computerbaseret system?

Jeg synes denne måde at interagere med et program på er utrolig smart fordi det gør det muligt at interagere på et helt andet plan end det vi normalt er vant til.

Kan du komme på andre måder/steder man vil kunne bruge teknologien på?

Jeg kan se et par muligheder denne teknologi kan blive brugt til. Man kunne bruge det til lægevidenskab, scanninger og visualisering af sygdomme som kræft mm. Derudover kan man også bruge den til spil, Rollespil interaktion med andre spillere, og en anden mulighed kunne være at 3D animatorer kan visualisere deres modeller i et studie, evt. redigere direkte på objektet ved bare at drag et sted på modellen.

Hvordan spår du fremtiden for denne måde at interagere med computersystemer på?

Jeg tror dette spørgsmål er blevet delvist besvaret af det ovenstående, men jeg er stensikker på at det er brugeligt i fremtiden. Helt sikkert

Ingen kommentarer:

Send en kommentar