torsdag den 27. august 2015

Cisco Packet Tracer

Cisco Packet Tracer


Opgave 1 Del 1

Den første opgave gik ud på at få 2 PC'er på samme netværk, så det var muligt at ping fra den ene PC og så få svar fra den anden.
Det var egentlig meget ligetil.























Opgave 1 Del 2


Den næste opgave var egentlig også meget ligetil, den gik ud på at man tilføjede en switch, samt en DHCP server der tilføjede de hver af de 2 PC'er en IP adresse hver.

Det skulle så være muligt at ping fra den ene, og få svar fra den anden.














Opgave 1 Del 3

Her skulle det være muligt at skrive den nyligt tilføjede web server's statiske IP adresse i en af de 2 laptops web browser, og få svar fra web serveren. 

Opgave 2

Denne opgave var lidt mere tricky, da den krævede at vi skulle få mulighed for at ping en laptop i USA via vores egen router her i danmark og så igennem en router der lå i USA.




Opgave 3


Den her opgave er jeg ikke blevet færdig med, grundet af det her var en af de sværeste opgave i Cisco packet tracer, det skulle være muligt at få adgang til googles web server i USA, via browseren fra en af PC'erne i danmark, signalet skulle på igennem op til flere routers hvilket var utrolig svært lige at få det hele til at køre.

Det er første gang jeg arbejder med Cisco Packet Tracer og jeg har ingen anelse om hvordan programmet fungerer samt min viden indenfor netværk skal forbedres.














Ingen kommentarer:

Send en kommentar